قناعت در نهج البلاغه

استان چهارمحال…

قناعت در نهج البلاغه

قناعت گنجی بزرگ و فنا ناپذیر می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان چهارمحال وبختیاری، برنامه رادیوئی ویژه ماه مبارک رمضان با حضور استاد بسیجی دکتر باقر مختاری، دکتری معارف اسلامی در شبکه رادیوئی جهانبین با موضوع " قناعت در نهج البلاغه " برگزار گردید.

دکتر مختاری قناعت را از فضایل مهم اخلاقی دانسته که در تعالیم دینی بر روی آن بسیار تأکید شده است. حضرت علی (ع) در نهج البلاغه والاترین عنصر اقتصادی در حیات انسان را راضی شدن انسان به اندک چیز و اکتفا به‌قدر حاجت و ضرورت معرفی کرد.

به گفته کارشناس برنامه قناعت در نهج البلاغه با عناوین مختلف مطرح شده است، که یکی از آنان حیات طیبه است یعنی زندگی پاک و آسوده و به دور از هرگونه دغدغه که آرزوی هر انسان سلیم العقلی است و لازمه این زندگی پاک قناعت است.

 در ادامه وی افزود؛ قناعت به معنای گنجی بزرگ است که پایان نداشته و استفاه کننده از آن را بی‌نیاز می‌گرداند چراکه قناعت تنها ثروتی است که فنا ناپذیر است. همچنین در آخر به آثار و برکات قناعت در زندگی انسان‌ها از جمله رحمت خداوند، خرسندی، آسایش و آرامش اشاره کرد.

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.